Nieuwsberichten
De lente is gestart 

Inmiddels is de lente alweer bijna een week op gang. Een nieuw seizoen dat weer nieuwe dingen teweegbrengt. Dus zijn er ook weer veel nieuwe dingen te doen met uw kind(eren). Hieronder hebben wij een aantal tips voor activiteiten die u kan doen.

  • Lentesneeuw bekijken door de stad. Elk jaar zorgen vele iepen in Amsterdam voor een sneeuwachtig effect. In de lente verliest de boom haar zaadjes. Dat zijn eigenlijk kleine blaadjes en die zwieren door de hele stad. Van het park, de grachten tot aan de straten. Hier kan je net als sneeuw natuurlijk perfect mee spelen. Lekker omhooggooien en dan hard er doorheen rennen.
  • In april staat de Japanse Kers in het Bloesempark in het Amsterdamse bos volledig in bos. Deze staat ongeveer 2-3 weken in bloei in maart en april. Een leuk uitje en ook nog eens gratis. Voeg daar een picknick of een wandeling aan toe en je hebt een volledige middag weg.
  • De lente is een goeie tijd om te genieten van jonge dieren. Op verschillende kinderboerderijen is ieder jaar in de lente een geboortegolf aan jonge dieren. Dit verschilt van lammetjes, jonge geitjes, konijntjes, kalfjes en biggetjes.
  • Mocht je dit vieren, kan je alvast voorbereiden op Pasen. Rondom deze feestdag kan je een heleboel dingen doen. Van een paastak versieren tot paashazen knutselen en van paaseitjes beschilderen tot paasrecepten uitproberen. Zo organiseert Artis een speciale paasspeurtocht. Onderweg maak je tekeningen, beantwoord je vragen en leer je welke dieren allemaal eieren leggen.
  • Lekker ijsjes testen! Voor vele een lekker en leuk uitstapje. Pak lekker de fiets of maak een wandeling naar de ijssalon. Probeer dit jaar eens verschillende smaken en salons. 

Wij hopen dat je wat aan deze tips hebt en een leuke lente beleefd! Heb jij nog leuke/interessante tips voor ons? Laat het ons dan vooral weten, dan kunnen wij de lijst verder aanvullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

06-338 224 52