Nieuwsberichten

NSO Admiraal

In hetzelfde pand als het kinderdagverblijf is ook de naschoolse opvang gevestigd. leuke intieme ruimtes waar van alles te beleven is. Achter de naschoolse opvang bevindt zich een ruime speeltuin waar de kinderen regelmatig te vinden zijn. De kinderen worden opgehaald van de scholen in de omgeving. Dit gebeurt lopend.

Podiumruimte

Dit is de ruimte waar heerlijk gedanst kan worden. Ook staat hier een kast vol met spelletjes en puzzels. Achter in deze ruimte is de knutselkamer met verschillende soorten materiaal.

Bioscoop ruimte

In de bioscoop ruimte kunnen spelletjes gedaan worden op bijvoorbeeld de Wii. Ook wordt er soms een film gekeken of in de Sinterklaas tijd het Sinterklaas journaal. Er geld strikte tijden aan het gebruik van de bioscoop ruimte.

Atelier

In het atelier kan er lekker geknutseld worden, verven, tekenen, knippen plakken etc. Hier worden ook workshops aangeboden. Ook hebben we hier een zandtafel met kinetisch zand waar de kinderen mee kunnen experimenteren.

keukenruimte

Elke dag wordt er vers een heerlijke warme maaltijd bereid door onze kokkin. Een deel van de kinderen eet in deze ruimte. Hier vindt ook de overdracht plaats als u uw kind komt ophalen.

Souterrain

In deze ruimte kunnen de kinderen lekker hun energie kwijt, hier kan vrij gespeeld worden maar hier worden ook gezamenlijk activiteiten bedacht en uitgevoerd door de kinderen en leidsters. Het andere deel van de kinderen eet in deze ruimte.

 

Levantjes NSO Amsterdam West

Naschoolse opvang van 4-12 jaar
Admiraal de Ruijterweg 84
1056 GN Amsterdam
T 020-3452785

Voor een foto impressie klik hier

Voor het GGD inspectie rapport van de NSO Admiraal klik hier