Nieuwsberichten

NSO Noord

Als je bij Levantjes NSO Noord naar binnen loopt voel je de huiselijke sfeer gelijk. Een stijlvolle inrichting met heel veel licht. Er zijn diverse ruimtes die voor allerlei activiteiten gebruikt worden.

Podiumruimte

Dit is de ruimte waar heerlijk gedanst kan worden. Met de aanwezige muziekinstrumenten zoals een keyboard en een drumstel kan muziek gemaakt worden. Achter in deze ruimte is de knutselkeuken, hier kan lekker geknutseld worden.

Kaplaruimte

Dit is de ruimte waar lekker gespeeld kan worden met poppen in het poppenhuis of met de Kapla blokjes. In de grote kast liggen talloze spelletjes. De jongere kinderen zijn hier vaak te vinden.

Bioscoop ruimte

In de bioscoop ruimte kunnen spelletjes gedaan worden op bijvoorbeeld de Wii. Ook wordt er soms een film gekeken of in de Sinterklaas tijd het Sinterklaas journaal. Er geld strikte tijden aan het gebruik van de bioscoop ruimte.

Chillruimte

Hier kun je lekker relaxen op de sofa’s. Ook is hier onze bibliotheek waar je met de Levantjes leesclub lekker kunt lezen of voorgelezen worden. Een populaire ruimte na een zware dag op school.

Keukenruimte

Elke dag wordt er vers een heerlijke warme maaltijd bereid door onze kokkin. De oudste kinderen eten in deze ruimte. Hier vindt ook de overdracht plaats als u uw kind komt ophalen.

 

Levantjes NSO Amsterdam Noord

Naschoolse opvang van 4-12 jaar
Albatrospad 111
1021 TR Amsterdam
T 020-6364391

Voor een foto impressie klik hier

Voor het GGD inspectie rapport van de NSO Noord klik hier