Nieuwsberichten

Naschoolse Opvang 4-12 jaar

Levantjes NSO Amsterdam Noord

Naschoolse opvang van 4-12 jaar
Albatrospad 111
1021 TR Amsterdam
T 020-6364391

Voor een foto impressie klik hier

Voor het GGD inspectie rapport van de NSO Noord klik hier

 

Levantjes NSO Amsterdam West

Naschoolse opvang van 4-12 jaar
Admiraal de Ruijterweg 82-86
1056 GN Amsterdam
T 020-3452785

Neem een kijkje binnen klik hier

Voor het GGD inspectie rapport van de NSO Admiraal klik hier

NSO Levantjes werkt kindvolgend

Hoewel we een globale dagindeling hebben gaan we vooral in op de behoefte van het kind met betrekking tot eet-, drink-, en speelgedrag. We houden zoveel mogelijk rekening met de individuele wensen van het kind. Naschoolse opvang is immers de vrije tijd van kinderen die ze op een leuke en uitdagende manier bij Levantjes kunnen doorbrengen.

Kinderen zijn niets verplicht maar mogen zelf kiezen of ze wel of niet aan een activiteit deelnemen. Onze pedagogische medewerkers zullen wel proberen uw kind te stimuleren en motiveren om gezellig mee te doen met een door hun verzorgde activiteit.

Op de NSO zijn er verschillende ruimtes en hoeken waar de kinderen zich alleen of met een paar vriendjes kunnen terugtrekken. Ze kunnen binnen en/of buiten spelen. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten, er is ruimte voor hobbyontwikkeling, er zijn allerlei spelletjes en knutselmaterialen.

Speciaal voor de kinderen van acht jaar en ouder is er de Levantjes Kids Club8+. Voor deze groep zijn de activiteiten en workshops volledig op de wensen van de kinderen uit deze leeftijdsgroep afgestemd.

De NSO heeft tot doel, kinderen een pedagogisch verantwoorde uitdagende vrije tijdsbesteding te bieden voor en/of na schooltijd.

Vrije tijd betekent ook naar sportclubjes gaan!!!

Indien het kind en/of de ouder(s) behoefte heeft aan extra faciliteiten die nodig zijn om het kind in zijn verdere ontwikkeling te ondersteunen (zoals huiswerkbegeleiding), zijn wij zeer bereid deze aan te bieden.

Wij bieden:

  • Een gezellige huiselijke sfeer
  • Een warme maaltijd
  • Zelfstandigheid aan de kinderen
  • Sportfaciliteiten
  • Themagerichte activiteiten
  • Huiswerkbegeleiding (op aanvraag)
  • Maar vooral pedagogisch verantwoorde kinderopvang waar de voertaal Nederlands is.

Wanneer kinderen de hele dag komen (in de vakanties en op studie/marge dagen) wordt er, evenals op de woensdag en vrijdag middag, voor een lunch gezorgd.

De NSO is naast een verbreding van de opvoedingssituatie een aanvulling op school en gezin.

Er wordt uw kind verschillende activiteiten aangeboden, zowel binnen als buitenactiviteiten. Wij gaan ervan uit dat wanneer uw kind op de NSO zit u ermee instemt dat uw kind deelneemt aan de door Levantjes georganiseerde binnen en buiten activiteiten soms in samenwerking met externe professionele clubs.

NSO bestaat uit 52 weken opvang waarvan 40 schoolweken en 12 vakantieweken inclusief de studie/marge dagen van de school waarbij uw kind de hele dag word opgevangen op de geplaatste contractdagen.