Nieuwsberichten
Werken als pedagogisch medewerker bij Levantjes

Mijn naam is Withney en ik werk inmiddels 5 jaar als pedagogisch medewerker bij Levantjes. In 2017 ben ik begonnen als stagiaire. Tijdens mijn speurtocht naar stages kwam ik Levantjes tegen en heb ik gewoon aangebeld en verteld dat ik opzoek was naar een stage. De reactie daarop was heel lief en open. De huiselijke sfeer was te voelen en daardoor voelde ik mij meteen op mijn gemak. Na mijn stageperiode ben ik er daarom ook blijven werken.

Het werken bij Levantjes is leuk! Gewenning van de kinderen aan de leidsters is heel belangrijk bij ons. Dat zorgt er namelijk voor dat de kinderen zich snel bij ons op hun gemak voelen. Wij werken echt vanuit het kind en proberen per individu zo goed mogelijk te kijken naar wat er nodig is. Dat is soms zwaar, maar geeft wel extra betekenis aan mijn werk. Ik krijg er namelijk heel veel liefde en erkenning voor terug. 

Wat ik ook fijn vind is dat er veel ruimte is voor mijn eigen inbreng. Zo kan ik mijn creativiteit vol in de loop laten. Ik wil graag structureel peutertheater invoeren en daar krijg ik dan ook vol de ruimte voor om mee aan de slag te gaan.

06-338 224 52