Nieuwsberichten
Viering van alle vaderfiguren 

Vandaag is het Vaderdag en denken wij aan de waarde van vaders in ons leven. Deze dag draait niet alleen om de vaders die ons gegeven zijn, maar ook om degene die deze rol op zich nemen. Denk bijvoorbeeld aan de oom die altijd klaarstaat voor advies, de mentor die veel van zijn tijd investeert in jouw groei, of de opa die als rots in de branding is voor jou. Deze mensen verdienen vandaag een bijzonder moment. Bedank hen op jouw manier voor wat zij voor jou betekenen.

Vaders zijn vaak degenen die het kind aanmoedigen om zijn/haar dromen na te jagen en angsten te overwinnen. Ze leren belangrijke levenslessen, van het omgaan met tegenslagen tot het vieren van successen. Hun aanwezigheid helpt bij het ontwikkelen van emotionele stabiliteit en zelfvertrouwen bij kinderen. Vaders bieden een unieke mix van steun, discipline en liefde.

Namens Levantjes Kinderopvang een gelukkige Vaderdag aan alle vaderfiguren die onvoorwaardelijk liefhebben en ondersteunen! Jullie inzet wordt gewaardeerd en gevierd!

06-338 224 52