Nieuwsberichten
Stage als pedagogisch medewerker bij Levantjes

Dit is Lina, stagiaire pedagogisch medewerker. Inmiddels bijna een half jaar geleden kwam Lina ons team versterken. Zij zit in haar laatste jaar van de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker (mbo-4). Tijdens haar zoektocht naar een afstudeerstage is zij ons via Instagram tegengekomen. Via deze weg zijn wij met elkaar in gesprek gekomen en met een positief eindresultaat. 

“Na een bericht gestuurd te hebben via Instagram mocht ik al snel op gesprek komen. Op Instagram kon ik wel een beetje proeven van de sfeer, maar je weet natuurlijk nooit wat je te wachten staat. De spanning werd al snel afgenomen door hoe ik werd ontvangen. Er werd al meteen interesse getoond door collega’s. Dat liet mij me snel op mijn gemak voelen. Na een goed gesprek kreeg ik binnen 2 dagen te horen dat ik bij Levantjes mijn stage mocht doen.

Al snel voelde ik mij helemaal thuis en kon ik mee in de flow van het bedrijf. De structuur en duidelijkheid die ik kreeg van mijn stagebegeleider en andere collega’s maakte dat makkelijk. Nu ben ik bijna een half jaar verder en kijk ik vol enthousiasme terug op mijn eerste stageperiode. De geweldige teamspirit en bereidheid om kennis te delen bevorderen dagelijks mijn professionele groei en werkplezier. Bij Levantjes heb ik geleerd hoe ik een professionele en liefdevolle pedagogisch medewerker kan zijn, en ik ben dankbaar voor de ervaringen die ik hier tot nu toe al heb opgedaan.”

Wij zijn trots op Lina haar ontwikkeling en hebben er alle vertrouwen in dat zij zich zal blijven ontwikkelen tot een geweldige pedagogisch medewerker.

06-338 224 52