Ouderportaal Vacatures  |  Nieuwsberichten  |  Contact  |  English
a

Liefde, zorg en regelmaat

Net zoals thuis is ons motto en daar leven wij bij Levantjes Kinderopvang naar. Want net zoals thuis zorgen wij met veel liefde en plezier voor de kinderen. Wij bieden opvang in de vorm van een huiselijke sfeer. Dit komt terug in de inrichting, groepsindelingen en werkwijze. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elk kind zich net zoals thuis comfortabel voelt bij ons en zich daardoor zo goed mogelijk kan ontwikkelen.

Neem gerust een kijkje op de website en lees meer over hoe wij dit doen.

Huiselijke sfeer

Verticale groepen

Warme maaltijd

Kidsclub 8+

Z’even zien

Onze vestigingen

Amsterdam

noord

Amsterdam

west

Amsterdam

west

Wat ouders van ons vinden…


“Ik ben erg blij
met de opvang Levantjes.
Ik kan er altijd op bouwen dat mijn kind het leuk heeft.”

Marjan Bouwmeester


“Mijn zoon geniet altijd heel erg van de warme maaltijd. Hij heeft dus al gegeten als ik hem ophaal. Dan kan ik thuis lekker met hem zijn.

Rodrigo Da Costa


De medewerker vangen mijn kinderen prettig op. Ook is de communicatie fijn. Ze zijn scherp op de kinderen. Ik weet dus altijd goed hoe hun dag is verlopen.

Arjan Ledemaker


“Wij zitten al 7 jaar bij de opvang en het bevalt nog altijd heel goed. Zowel mijn kind als ik hebben een goede band met de medewerkers. Het is dus echt een tweede thuis.”

Cindy Looyer


“De leiders en leidsters zijn top! Mijn kind geniet van zijn momenten op de opvang. Hij krijgt de aandacht die hij nodig heeft en ze weten hoe ze met hem om moeten gaan.”

Steven Ritfeld


“Mijn dochter vindt het altijd erg leuk om met de bus opgehaald te worden. Zij weet dat zij dan lekker kan gaan spelen bij de opvang.”

Manon Koopmeiners


“Het is erg fijn dat mijn kind elke dag een warme maaltijd krijgt. Zo leert hij gevarieerd eten en het scheelt een hoop tijd.”

Silvana Curiel


“Mijn kinderen en ik zijn simpelweg erg blij met Levantjes. Ik zet mijn kinderen al jaren met plezier af en ik kan ze ook weer vrolijk ophalen. Zo zit ik met een gerust gevoel op het werk.”

Sjon Shors

Welkom bij Levantjes Kinderopvang, een kleinschalige opvang en dat is juist onze kracht. Al onze vestigingen en groepen zijn op een huiselijke en knusse manier ingericht. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de sfeer positief bevorderd. Op deze manier is de betrokkenheid en interactie met het kind groter. Wij zijn een tweede thuis voor de kinderen. Elk kind wordt op een positieve manier benaderd. Zo geven wij elk kind gelijke aandacht,

tonen wij begrip en bieden wij emotionele veiligheid. Bij Levantjes geven de pedagogisch medewerkers uw kind de aandacht waar het behoefte aan heeft. Dit doen wij met liefde, zorg en regelmaat. Er wordt gehandeld vanuit het hart in combinatie met een heleboel verstand. Uiteraard zijn alle beroepskrachten bij Levantjes Kinderopvang gediplomeerd volgends de CAO kinderopvang. Op de groepen wordt kind volgend en stimulerend gewerkt.
Samen met de pedagogisch medewerkers ontdekken de kinderen meer van zichzelf en de wereld om hen heen. Er wordt in harmonie samen gewerkt en daarmee zijn de leidsters en leiders een voorbeeld voor de kinderen. Als ouder wilt u uiteraard het beste voor uw kind en wij bieden opvang die daarop aansluit. Zo hebben wij niet alleen naar de kinderen, maar ook naar de ouders goed contact.

FAQ

Waar zijn jullie gevestigd?
Levantjes Kinderopvang is gevestigd op drie locaties in Amsterdam. Een NSO in noord en twee vestigingen in west. Daarvan is één vestiging alleen KDV en de ander KDV en NSO onder één dak.
Wat zijn de kosten van onze kinderopvang?
Levantjes Kinderopvang hanteert een uurtarief van €10,25 voor het KDV en €9,65 voor de NSO.
Wat zit er ingegrepen in de prijs?
Levantjes Kinderopvang biedt vele voordelen binnen het tarief. Zo krijgt uw kind wat eten betreft elke dag brood, cracker, verse warme maaltijd en fruit. Dit is met uitzondering van speciale/dieet voeding. Als uw kind op het KDV zit, voorzien wij het kind ook van reguliere nutrilon 1 & 2, luiers en een eigen papfles. Ook activiteiten buiten de opvang zijn inbegrepen. Denk hierbij aan uitjes naar de dierentuin, theaters en nog vele andere activiteiten.
Hoe boek ik een rondleiding?
Wij vinden het heel leuk dat u eens een kijkje bij ons komt nemen en verwelkomen u graag op één van onze vestigingen. De rondleiding kunt u simpelweg boeken door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging. Deze nummers vindt u terug bij contact (link naar contact pagina). Een van onze medewerkers zal u dan te woord staan en rondleiden!
Hoe zit het met wendagen?
Wennen start vanaf de startdatum van het contract. Wendagen vinden altijd plaats op de afgenomen dagen van het kind. Gebruikelijk is om te starten met 2 tot 3 uurtjes per dag.

Staat uw vraag/antwoord er niet tussen? Of wilt u meer informatie over een onderwerp. Neem dan gerust contact met ons op.